Termeni si conditii de utilizare site

Termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul notar-expert.ro.

Utilizarea site-ului si accesul la informatiile oferite prin intermediul lui inseamna, implicit, acceptarea termenilor si conditiilor statuate in aceasta sectiune.

„Utilizator” al site-ul notar-expert.ro este orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Reguli de utilizare:

Este interzisa accesarea site-ul pentru / cu:

– transmiterea si/sau distrugerea materialului ce formeaza continutul acestuia:

– incalcarea dreptului de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala;

– violarea legilor in vigoare;

Modificari ale serviciului

Notar-expert.ro isi rezerva dreptul ca, in orice moment, sa modifice sau sa intrerupa, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila si nu este raspunzator fata de nicio persoana fizica/juridica ori institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor.

 Legaturi

Notar-expert.ro poate furniza, iar terte parti pot furniza prin intermediul sau, „link”-uri catre alte pagini de internet, fara a  garanta si fara vreo responsabilitate a acestuia privitoare la forma, continutul, publicitatea, disponibilitatea, produsele, informatiile  sau alte materiale de pe aceste pagini.

Notar-expert.ro nu va fi responsabil si nici pasibil de plata a veunei despagubiri pentru vreo paguba sau pierdere cauzata / presupusa a fi fost cauzata in legatura cu informatiile furnizate prin continutul sau ori al paginilor accesate prin intermediul acestuia.

Reguli de securitate:

Este interzisa:

– interventia, prin orice mijloace, in continutul site-ului;

– stergerea / modificarea prin orice mijloace a informatiilor publicate pe site;

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a continutului acestui site;

– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului, fara acordul scris al posesorilor acestora, pentru distribuire pe liste de mailing sau „spamming”, sub sanctiunea raspunderii civile sau penale, conform legii.

– incercarea de vulnerabilizare, inclusiv prin metode „flooding” sau „DOS”, a serverelor sau serviciilor notar-expert.ro;

Interzicerea revanzarii serviciilor

Prin accesarea site-ului notar-expert.ro acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti / revindeti , in tot sau in parte, serviciile, folosirea serviciilor ori accesul la serviciile puse la dipozitie prin intermediul acestui site.

Protectie

Prin accesarea acestui site sunteti de acord sa protejati Notar-expert.ro de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, experti etc facute de o terta persoana sau organizatie, datorita sau reiesind din continutul site-ului, folosirea serviciilor site-ului, conexiunea la site, violarea conditiilor de utilizare sau a oricaror drepturi ale acelui tert.

Absolvirea de raspundere

Prin folosirea site-ului notar-expert.ro declarati implicit ca intelegeti, si sunteti de acord ca:

– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere, notar-expert.ro fiind absolvit de orice raspundere, inclusiv privind garantiile directe/indirecte de vanzare sau de conformitate cu scopul utilizarii.

– notar-expert.ro nu ofera vreo garantie in sensul ca: – serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; – informatiile vor asigura implinirea cerintelor dumneavoastra; – rezultatele obtinute ca urmare a folosirii informatiilor site-ului vor fi corecte, de incredere sau cele asteptate ori urmarite; – calitatea informatiilor sau a materialelor obtinute prin intermediul site-ului, va satisface cerintele dvs ori a unei terte persoane.

– materialele obtinute in orice fel prin utilizarea site-ului se afla la indemana utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu acesta fiind singurul responsabil de eventuale distrugeri ale dispozitivului (tableta/ telefon/computer) ori pierderi de date cauzate prin accesarea site-ul ori descarcarea continutului acestuia.

– Nicio informatie obtinuta de pe site-ul notar-expert.ro sau prin intermediul acestuia, nu va asigura vreo garantie nestipulata expres in prezenta sectiune.

Limitari ale raspunderii

Notar-expert.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube rezultand din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; – acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor ori datelor utilizatorului; – declaratii / actiuni ale unor terte parti asupra serviciilor/informatiilor site-ului; – costul procurarii de bunuri / servicii complementare rezultand din informatiile obtinute de pe acest site; – alte neajunsuri legate de serviciile site-ului.

Continutul site-ului notar-expert.ro, textele, fotografiile, grafica, software-ul si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea notar-expert.ro. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de notar-expert.ro.

Notar-expert.ro ofera acces liber la informatiile existente pe site doar in scopuri personale si necomerciale, iar utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor interne si a Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Daca veti considera ca orice material postat de notar-expert.ro sau de altcineva pe acest site incalca drepturile de copyright sau alte drepturi ale dvs., va rugam sa ne contactati in scris pentru a putea lua o decizie in cunostinta de cauza.

Raspunderea pentru comentarii

Notar-expert.ro cuprinde rubrici de comentarii, cu regim similar retelelor de socializare si de posta electronica /messagerie collective, in care cititorii isi pot posta/prezenta, in mod liber, direct si nemijlocit, opiniile si comentariile, iar raspunderea asupra continutului acestora revine in intregime autorilor lor.

Deoarece, potrivit Hotararii din 2.02.2016 a Curtii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg („Magiar Tartalomszolgaltatok Egyesulete si Index.ho versus Ungaria”) raspunderea proprietarilor de site-uri nu poate fi angajata daca exista un Disclaimer care avertizeaza asupra conditiilor de postare a comentariilor,  Notar-expert.ro isi rezerva dreptul de a elimina opiniile /comentariile pe care le considera daunatoare imaginii site-ului, sau la cererea celui ce se considera vatamat prin publicarea acestor opinii/comentarii, facuta prin notificare trimisa pe adresa de email de pe pagina Contact a site-ului.

Autorul unei postari nu va putea revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea notar-expert.ro asupra textului postat in paginile acestui site.

Protectia datelor cu caracter personal

Notar-expert.ro nu prelucreaza date cu caracter personal, cu exceptia situatiilor mai jos descrise.

– Pentru postarea de comentarii la rubrica “Forum” nu este necesara introducerea  numelui real si nici o adresa de e-mail reala.

– Pentru abonarea in scopul primirii de newsletter este necesara doar adresa de e-mail reala, nu si numele real.

– Datele personale (reale sau fictive) pe care le furnizati pe site sunt utilizate cu respectarea cerintelor impuse de legislatia in vigoare  privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date  (Regulamentul UE nr. 2016/679 si Legea nr. 506/2004).

– Cand vizitati notar-expert.ro, colectam automat urmatoarele date: -datele tehnice (adresa IP utilizata pentru conexiunea la internet; informatii de conectare precum tipul si versiunea de browser, fus orar, tipuri si versiuni ale extensiilor de browser, sistemul/platforma de operare, tipul si marca dispozitivului mobil) date colectate si prelucrate in numele nostru prin fisierele de tip cookie ale tertelor parti; -date despre vizita dumneavoastra pe site, precum: date URL complete, informatiile pe care le-ati vizualizat sau cautat, durata vizitelor pe pagini, numarul de vizualizari ale paginilor etc;

Notar-expert.ro  nu colecteaza si nu prelucreaza date cu caracter personal sensibile. Nu transmite tertilor baze de date continand informatii referitoare la datele personale (reale sau fictive) ale utilizatorilor.

Prin accesarea Notar-expert.ro , postarea de comentarii sau prin abonarea la newsletter, cu date reale sau fictive, cititorii site-ului consimt ca sunt de acord cu procesarea datelor furnizate.

Notar-expert.ro